Dispo-Dent B.V. 

Tel: +31 321 318140/GSM:+31 6 51418777                                                                                               E-mail: info@dispo-dent.nl
 

Welkom op de website van Dispo-Dent B.V.,

Uw leverancier van disposables en PBM sinds 1987. 

Heel veel vragen.

Soms vinden we dat we naar China moeten, maar zijn we niet te klein om dat te doen? Hoe komen we bij de juiste bron? Hoe kunnen we contact met hen opnemen? Spreken ze tenminste Engels? Begrijpen ze echt wat ik bedoel? Hoe benaderen we ze, directer of juist andersom? Moeten we ooit één keer overvliegen? Praten we met de juiste persoon in het bedrijf? Is hij / zij een beslisser?


Soms ziet het er gemakkelijk uit, maar als het gaat om definitieve contracten en producten van hoge kwaliteit, blijft het soms steken in het niet weten hoe om te gaan met en contact te onderhouden met de Chinese fabrikanten.

Dispo-Dent B.V., een internationale handels- en serviceorganisatie, is bekend met de culturele verschillen en manieren van zakendoen in China.

COVID-19 BESCHERMINGSMIDDELEN

In verband met de Covid-19 crisis hebben we regelmatig mondkapjes in voorraad. Informeer naar de prijzen. Op dit moment ruime voorraad FFP2 Flat fold Particulate Respirator without valve, Type 1 en Type IIR maskers Amy Chi,

Directeur Dispo-Dent B.V.